Shamanens Cirkel

Cirkeln erbjuder kvinnor att studera Medicinhjulet i grupp, med mentorstöd.

Befria dig från din historia och blomma ut i din fulla potential!

Cirkel välkomnar dig KVINNA som vill ...


 • ta ansvar för ditt eget liv och förändra det som hindrar dig från att må bra.
 • sluta fly från dina känslor, lära känna ditt eget mörker och lämna offerrollen bakom dig.
 • leva ut ditt sanna jag, uttrycka din sanning och bli mer autentisk.
 • praktisera energimedicin för att släppa prestationsprinsessan, trosuppfattningar, värderingar, mönster och föreställningar som hindrar dig från att leva det liv du drömmer om.
 • lära dig att säga ja till livet och nej till saker som inte är sanna för dig att lägga energi på.
 • förstå skillnaden mellan att "köpa dig in i andras historier" och istället välja att finnas där som en medkännande medmänniska när någon behöver ditt stöd.
 • göra en helande resa i gemenskap med andra kvinnor.
 • förlåta dem som sårat dig.
 • möta och välkomna fler aspekter av dig själv, via Soul retrieval.
 • se livet från ett högre perspektiv, bli medveten om din potential och lära känna visdomen du redan bär inom dig.
 • äga dina val och därmed kunna bejaka dina drömmar.

Skifta din historia till berikande visdom

Att inte längre känna dig separerad från dig själv, din inre vägledare, eller livet i allmänhet får dig att bejaka den kraft du besitter. Det skänker dig en fin grund att stå på, en inre trygghet som inte går att beskriva med ord.

Många uttrycker att det känns som att de äntligen hittat hem, att cellminnen väcks och de minns att de praktiserat denna energimedicin tidigare.

Det är viktigt att du känner ett kall, ett behov av att transformera saker i ditt liv. Det är nämligen det som får dig att våga möta dig själv bortom den du är idag. En längtan efter att lära känna dig själv på ett djupare plan aktiverar en enorm drivkraft att genomföra efterlängtade skiften. Står du på tröskeln till det nu? I så fall är du varmt välkommen in i den gemenskap cirkeln erbjuder.

Du startar din helande resa i cirkelns första väderstreck, syd

I syd möter du ormens energi, arketypen som hjälper dig att “ömsa ditt skinn”. Du ser över vilka fysiska förändringar som din själ önskar att du gör. Detta öppnar upp dig för djup healing och transformation när du sedan går vidare i hjulet.

I väst möter du den orädde arketypen jaguaren för att möta dina egna sår, rädslor, skuggor och därmed få möjlighet att frigöra den historia som ännu håller sitt grepp om dig. När den djupa healingprocessen är klar för denna gång vandrar du tryggt vidare in i norr.

I norr möter du själens energi via arketypen kolibrin, den visar dig hur du kan börja “dricka av din egen nektar”, lyssna till din inre guide, och stå i din sanning för att integrera själen fullt ut. Du släpper dina roller och ser dina lärare som jämlikar. Du har inte längre något att förklara, eller försvara. Du äger din integritet.

I väderstrecket öst sluts cirkeln och du får möjlighet att träda in i din fulla potential.

Du har lärt känna din kraft så att du kan börja “flyga fritt”. Med andra ord, du äger din kraft och vet när du ska tacka ja, samt nej, till saker. Du köper dig inte längre in i andras historier och gör dem till din. Du skiljer på egots röst och själens guidning. Du lever ditt liv utifrån din egen sanning.

Du har under resans gång lärt dig att vara ödmjuk mot dig själv, se på livet med andra ögon och vara extra lyhörd för vad ditt sanna jag önskar guida inom.

Du får tillgång till medicinhjulet via medlemskap i Shamanens cirkel.

Lär känna ditt sanna autentiska jag, och bli fri i dina uttryck

Shamanen ser på livet via hjärtat.

Du tar del av Queroindianernas energimedicin, utövar ceremonier och bygger ett medicinknyte utifrån deras sätt att skapa en mesa på. Du väljer naturligtvis själv om du vill skapa en mesa under utbildningen, eller inte. Det är fullt möjligt att gå genom utbildningen ändå.

Som deltagare studerar och praktiserar du energimedicin:

 • Utbildningens fyra delkurser, syd – öst, vilka du får tillgång till redan från start så att du kan studera helt i din egen takt.
 • Healingmetoder såsom illumination, extraktion och Soul retrieval.
 • Tekniker där du lär dig att väcka upp de aspekter av ditt sanna jag, som gått förlorade i ex trauma eller olyckor m.m.
 • Ceremonier för att göra energiskiften m.m.
 • Insikter gällande ditt mörker, ditt arv och historia för att transformera det som du vill släppa taget om.
 • Munay Ki initieringar.
 • Medlem - Månadsprenumeration

  600 SEK

  per month

  Månadsmedlem i Shamanens Cirkel

 • Medlemsmöte, 1 gång per månad
 • Mentorstöd
 • Privat FB grupp för gemenskap med övriga medlemmar
 •  
 • Aktivera medlemskap

Recensioner

5

Toppbetyg
 • 5 100%
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1
Ingela

Den bästa kurs jag någonsin gått <3

Kurserna har förändrat mitt liv till det bättre. Tacksam för möjlighet att gå denna utbildning.

4 weeks ago

Glada medlemmar berättar

 "Fina Camilla, jag är så glad att jag hittade till dig och det du erbjuder🙏💖 Naturen har alltid betytt mycket och här får jag möjlighet att gå på ett djupare plan. Shamanens cirkel och allt det innehåller har gett mig otroligt mycket, för mig har det också varit väldigt värdefullt med enskilda sessioner🙏💖 Kram 💖"

Catarina Larsson

 "Jag hade ingen aning om hur lite jag kände mig själv och genom detta fantastiska program fick jag klart för mig hur styrd jag varit av yttre påverkan. Jag är så glad att jag äntligen skalat av löken och nått in till min bäste vän -mig själv. Camilla du är en fantastisk mentor, som klippt och skuren för att hjälpa andra människor att växa med din genuina kunskap, på ett ödmjukt och proffsigt sätt. Tack ❤️ Jag är så tacksam. På ett fint och tryggt sätt har jag hittat hem till mig själv, och ser nu fram emot den fortsatta resan med dig! Utmanande och lärorikt. Det går lättare och ärligare att göra en sann reflektion utav situationer. Stort varmt tack ♥️ du och dina lektioner berikar bortom ord!"

Sofie Jansson Pettersson

 "Att jag hittade till Camillas kurser hade nog en mening, jag kände det som jag hittade hem! 🌱🥰 Jag kan ärligt säga att gå dom är något av det bästa jag gjort i mitt liv, förutom fött mina barn.  Camilla är en perfekt lärare och guidar på ett härligt och ärligt vis under många spännande lektioner! Jag har fått möta ”alla mina sidor” och lärt mig jättemycket om mig själv! Utöver det har jag fått möta inkashamansk energimedicin och healing, och det är en fantastisk värld som öppnat sig!🙏🏻  Rekommenderar av hela mitt hjärta dessa kurser!"

Ann Gryth

 "En omvälvande resa som öppnat en ny värld, med en kunnig och känslig mentor som respekterar varje deltagare och följt mig med intresse, kunskap och glädje. TACK!  Man kan lugnt säga att denna kurs, och du Camilla, fick mig att stoppa innan jag hamnade helt i väggen💖 Målet var att lära om shamanism, istället fick jag nyckeln till MITT liv. För de yttre omständigheterna är ännu desamma, men jag kan nu hantera dem bättre."

Helen Yngvesson

 “Mitt mål var att göra någonting nytt bara för mig själv men på köpet fick jag så många verktyg som gör att jag kan hjälpa andra som sitter fast där jag satt fast. 🤗❤️”  

Marina Mortensen

 "Camilla du har varit helt fantastisk som mentor. Du har alltid känts tillgänglig med stor visdom och ett kärleksfullt hjärta. Du har hjälpt mig i en tid då jag behövde dig mest! Så tacksam 🙏"

Agneta Sundgren

“Det handlar för mig om att “komma hem till mig själv”. Att få vara den jag är ämnad att vara. Svårigheter och motstånd tillhör livet, nu har jag starka och kraftfulla verktyg att ta mig igenom dom. Och självmedvetenhet! Utan den kommer jag inte långt.  Min resa i personlig utveckling började för ca 30 år sedan och jag har förmodligen ömsat skinn under hela den här perioden. Min förhoppning när jag började programmet var att kunna fortsätta min utveckling både andligt och på ett personligt plan.  Mina förhoppningar har blivit infriade.. MED RÅGE!!!”

Anna-Carin Persson

 “Otroligt bra för att hitta in i dig själv och läkas från insidan! Jag har fått så många verktyg med mig med denna kurs, och när jag är klar med mig själv så kan jag hjälpa mina medmänniskor på ett otroligt starkt plan"

Inga Slothus Demir

Camilla Wengelin

Välkommen att väcka upp shamanen inom dig! Med stöd av de healingverktyg jag tillhandahåller kan du göra stora skiften i ditt liv. Är du mogen för förändring välkomnar jag dig med på en djupt transformerande resa in i den shamanska traditionens energimedicin.