Kursen är inte öppen för registrering

Medicinhjulet - självstudier

Onlinestudier i energimedicin, UTAN mentorstöd.

Välkommen till Medicinhjulet, en helande resa bortom ord

Det är inte en slump att du hittat hit!
Något inom dig kallar till ett skifte där du med hjälp av energimedicin kan…

  • förändra det som skaver och hindrar dig från att må bra
  • släppa prestationskrav, trosuppfattningar, värderingar, mönster och föreställningar som hindrar dig från att leva det liv du drömmer om
  • sluta fly från dina känslor och istället välja att hitta gåvorna som döljer sig i ditt eget mörker
  • leva ut ditt sanna jag, uttrycka din sanning och bli mer autentisk
  • säga ja till dig själv och livet


En längtan efter att lära känna dig själv på ett djupare plan aktiverar en enorm drivkraft

Att inte längre känna dig separerad från dig själv, din inre vägledare, eller livet i allmänhet får dig att bejaka den kraft du besitter.
Det skänker dig en fin grund att stå på, en inre trygghet som inte går att beskriva med ord.

Många av mina kursdeltagare uttrycker att det känns som att de äntligen hittat hem, att cellminnen väcks, när de börjat att praktiserat denna energimedicin.

Det är viktigt att du känner ett kall, ett behov av att förändra ditt liv. Det är nämligen det som får dig att våga möta dig själv bortom den du är idag. 


Via hjulet guidas du i mötet med arketyiska energier som hjälper dig att förändra det som skaver i livet

I syd möter du ormen, arketypen som hjälper dig att se över de fysiska förändrar som du behöver göra för att “ömsa ditt skinn”. Du öppnar upp för djup healing och transformation.

I väst möter du jaguaren, den orädde arketypen som vandrar vid din sida när du väljer att möta ditt arv, dina sår, rädslor och skuggor. Du får möjlighet att frigöra dig från den historia som håller sitt grepp om dig.

I norr möter du kolibrin, själens energi, som visar dig att ingenting är omöjligt. Du lär dig hur du kan “dricka av din egen nektar”, det vill säga integrera med din själ fullt ut. Du släpper dina roller och ser dina lärare som jämlikar. Du förstår att du inte behöver förklara, eller försvara dina beslut. Du äger din integritet.

I öst sluts cirkeln och du får möjlighet att träda in i din fulla potential. Du har lärt känna din kraft så att du kan börja “flyga fritt”. Med andra ord, du äger din kraft. Du skiljer på egots röst och själens guidning. Du lever ditt liv utifrån din egen sanning.

Du har under resans gång lärt dig att vara ödmjuk mot dig själv, se på livet med andra ögon och vara extra lyhörd för vad ditt sanna jag önskar guida inom.


Du lär dig bland annat;

  • Inkaindianernas healingmetod illumination med extraktion och Soul retrieval. Där du hämtar hem aspekter av dig själv som gått förlorade exempelvis vid trauma, eller fysiska olyckor m.m.
  • Ceremonier för att skifta energi och skapa önskad förändring i ditt liv
  • Att skapa ditt eget medicinknyte, en mesa


Kursplan

Kurspris för självstudier utan mentorstöd

Recensioner

Camilla Wengelin

Välkommen att väcka upp shamanen inom dig! Med stöd av de healingverktyg jag tillhandahåller kan du göra stora skiften i ditt liv. Är du mogen för förändring välkomnar jag dig med på en djupt transformerande resa in i den shamanska traditionens energimedicin.