Medicinhjulet

Studera årshjulet inom den shamanska energimedicinen helt på egen hand, via självstudier.

Prisalternativ

Månadsprenumeration 450 SEK /month
Engångsbetalning: 12 månaders kurstillgång 4950 SEK

Ordersammanfattning

  Medicinhjulet 450 SEK /month
  Lägg in rabattkod
  Tillämpa
  Summa
  450 SEK
  450 SEK/month for all billing

  Nusta Karpay - Aktivera den femenina energin inom dig

  Nusta karpay ger dig en personlig transformation och medvetandehöjning. Initieringen hjälper dig att hitta en djupare styrka, som kan nyttjas för att styra ditt öde och för att bygga en värld av harmoni, vänskap och glädje. Att ta del av en Nusta karpay kan ses som en kärleksförklaring till din själ och den livsresa som du befinner dig på. Kursen består av en omfattande guidad meditation, med vilken du initierar (väcker) de feminina krafterna inom dig. Du har tillgång till kursen i 12 månader.

  995 SEK

  Kontaktinformation


   Betalningsinformation

    Genom att skicka detta formulär godkänner du våra Villkor och GDPR (integritetspolicy)
    Genom att skicka detta formulär godkänner du våra Villkor och GDPR (integritetspolicy)
    Avatar

    "Jag hade ingen aning om hur lite jag kände mig själv och genom detta fantastiska program fick jag klart för mig hur styrd jag varit av yttre påverkan. Jag är så glad att jag äntligen skalat av löken och nått in till min bäste vän -mig själv. Camilla är som klippt och skuren för att hjälpa andra människor att växa med sin genuina kunskap, på ett ödmjukt och proffsigt sätt. Tack ❤️ Jag är så tacksam. På ett fint och tryggt sätt har jag hittat hem till mig själv. Stort varmt tack ♥️ du och dina lektioner berikar bortom ord!"

    Sofie Jansson Pettersson

    Avatar

    “Mitt mål var att göra någonting nytt bara för mig själv men på köpet fick jag så många verktyg som gör att jag kan hjälpa andra som sitter fast där jag satt fast. 🤗❤️”

    Marina Mortensen